Felix Chamorro

Felix Chamorro er Restaurant Braces dedikerede og dygtige sommelier. Han er ligeledes manden bag vores vinkort, der byder på et velovervejet sortiment af vinsammensætninger, som lader smagsnuancerne i vores nordisk-italienskinspirerede menukort at komme til deres fulde ret.

Fokus på bæredygtighed og diversitet

Felix Chamorro stammer fra Mexico men er efterhånden et kendt ansigt blandt danske vinentusiaster. Lige såvel som kollega Nicola Fanetti har fokus på brugen af bæredygtige og lokalproducerede råvarer i sin madlavning, er Felix Chamorros vinsortiment sammensat af et udvalg af vine produceret af druer, som er fremstillet efter bæredygtige principper. Vinene kommer hovedsageligt fra småproducenter i mindre kendte vindistrikter.

Med sin store passion for diversitet i vinkortet og interesse i det lokalproducerede, er det en selvfølge, at Felix Chamorro ønsker at lade vores gæster udforske vine og druer fra nogle af verdens mindre vindlandbrug. Her producerer bønderne vin efter traditionelle fremstillingsmetoder – med stræben efter at forbedre deres produkt hvert eneste år.

Felix Chamorro – din guide i vinens verden

I sit virke som sommelier har Felix Chamorro fokus på at fremhæve mangfoldigheden og den naturlige friskhed i vores menukort. Han vælger dog ikke blot vine til den enkelte ret men har derimod sammensat en vinmenu med sin helt egen komposition.

Med sin erfaring og store forståelse for de enkelte råvarers karakteristika, er Felix Chamorro garanti for, at kombinationen af vin og mad danner en synergieffekt, hvor vinen fremelsker kendetegnene og nuancerne i maden – og vice versa.

Felix Chamorro står klar til at guide dig rundt i vinens verden med en dedikation, der sikrer en fuldendt spiseoplevelse, når du besøger Restaurant Brace.

INFO

Restaurant Brace
Teglgårdstræde 8a
1452, København K
+45 28 88 20 01
inquiry@restaurantbrace.dk

Køb gavekort

ÅBNINGSTIDER

Tirsdag - Lørdag
18.00 - 00:00

Køkkenet lukker kl. 22.30

Vi har lukket fra den 15. august til den 26. august

NOMINERING


Søren Frank, Berlingske
Ole Troelsø, Børsen
White Guide
×

Menu

Ring | Call

Reservation

Navigation